Annoncering på Studenty.dk

Her på siden vil du opleve forskellige annonceformater. Du kan både opleve display-ads, sponsorerede artikler og affiliatelinks. Dette er årsagen til at Studenty.dk er gratis for dig som bruger. På Studenty.dk vil du derfor opleve forskellige reklamer der gerne skulle være så relevant for dig som muligt.

Start din annoncering på Studenty.dk

Er du interesseret i at annoncere på Studenty.dk? Annoncering på Studenty.dk er en mulighed for at nå ud til et specifikt publikum, nemlig studerende. Her kan du opleve forskellige annonceformater, så du kan finde den løsning, der passer bedst til din virksomhed. Vi tilbyder display-ads, sponsorerede artikler og affiliatelinks.

Sponsorerede artikler

Hvis du gerne vil have en dybdegående annonce på Studenty.dk, så kan du købe en sponsoreret artikel. En sponsoreret artikel er en artikel, der enten er skrevet af jer eller er skrevet af vores skribenter på området, og som bliver vist som en del af Studenty.dk. Sponsorerede artikler vil have et “Sponsoreret”-mærke, så brugerne er klar over, at det er en annonce.

Hvis du er interesseret i at købe en sponsoreret artikel, så kan du kontakte os for yderligere information.

Display-ads

En anden mulighed for annoncering på Studenty.dk er display-ads. Display-ads bliver vist i sidebaren på Studenty.dk og består af tekst, billeder og/eller video. Display-ads vil have et “Annonce”-mærke, så brugerne er klar over, at det er en annonce.

Affiliatelinks

Affiliatelinks er også en mulighed for annoncering på Studenty.dk. Affiliatelinks bliver vist i artikler og består af tekst eller et banner, der linker til en anden hjemmeside. Når brugerne klikker på affiliatelinks, bliver de sendt til den anden hjemmeside, og gennemføres en ordre, så modtager vi en kommission af salget. Alle vores anbefalede produkter og services gennem affiliatelinks er nøje udvalgt, så du som bruger altid får de bedste produkter og services.

Kontakt os for mere information

Hvis du har spørgsmål eller feedback til vores annoncering, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi bestræber på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.